Med blanke ark og fargestifter til

Blogging har virkelig blitt stort i dagens samfunn. Selv har jeg hatt mange blogger oppigjennom, men har vel gang på gang konkludert med at blogging ikke er noe for meg. Jeg har vel kjent litt på det å være totalt anonym. Det er egentlig litt herlig. Men når sant skal sies har jeg for mange meninger til akkurat det, for mange tanker som jeg tenker har godt av å se dagens lys. Jeg ser ikke lenger behovet for å holde tilbake tanker og følelser, slik jeg gjorde før. Jeg vil være meg, fullt og helt. Enkelte meninger og tanker, er kanskje best usagt, men å ytre sine meninger og tanker i moderate mengder, tror jeg er sunt. Mest for min egen del, men håpet er jo å berøre andre med det jeg skriver også. Kanskje folk kjenner seg igjen i det jeg skriver, kanskje kan folk som egentlig ikke kjenner meg, kjenne meg litt likevel - fordi de kjenner seg igjen idet jeg skriver. Kanskje blir de bedre kjent med både meg og seg selv. Det er jo håpet. Det er så mye som vil ut, og kanskje blogging er en fin ting for meg likevel. Så får vi se hvor lenge det varer.Vi skrives vel ved en senere anledning. Og forresten; Dette er trynet bak alle disse ordene!

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker